Ons bedrijfsprofiel

Kraamzorg JoNa is het tweede kwartaal van 2005 gestart. Kraamzorg JoNa heeft vele gediplomeerde kraamverzorgenden in dienst, die allemaal woonachtig zijn in ons werkgebied. Deze meiden weten naast de uitstekende moeder en kindzorg tevens een feest te maken van uw kraamtijd. Wij leveren kraamzorg voor alle verzekeringen.

Gelukkig hebben wij vele tevreden klanten die onze doelstelling kunnen onderschrijven. Toch willen wij kritisch blijven en krijgt elk gezin aan het eind van de zorg een evaluatieformulier, om te kijken of wij onze beloften nog steeds waar maken. Gelukkig is dit voor 99,75% nog steeds het geval, het resultaat is dat vele gezinnen kiezen voor de kwaliteit van Kraamzorg JoNa. Wilt u meer weten over het kraamproces kijkt u dan op Kraamzorg.

Naast de kraamverzorgenden hebben wij mensen op het kantoor zitten, die u persoonlijk te woord staan. Na kantoortijden hebben wij bereikbare dienst medewerkers die u kunt benaderen als de geboorte van uw kind zich aandient. Hierdoor is Kraamzorg JoNa 24 uur per dag bereikbaar. Ook hebben wij een praktijkbegeleider, die de medewerkers in het werkveld bijstaat. Als u meer wilt weten over ons personeel, kijk dan bij Medewerkers.