Hartelijk gefeliciteerd met uw zwangerschap!!

Kraamzorg JoNa is een kraamzorginstelling die zorg levert vanuit de gedachte dat ieder gezin uniek en de moeite waard is. We richten ons niet op een speciale levensbeschouwelijke stroming. Onze kraamverzorgenden zijn een prachtige afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Wie u ook bent en waar u ook voor staat: onze kraamverzorgenden doen hun best zich zo goed mogelijk aan te passen aan uw gezin.

Kraamzorg JoNa staat voor kwaliteit. We zijn als kraamzorg bureau gespecialiseerd in het verlenen van volledige zorg. Overmacht uitgezonderd, krijgt u dan te maken met één kraamverzorgende, die de hele kraamtijd blijft. Wij garanderen dat u het aantal zorguren krijgt waar uw verzekering recht op geeft. Zelfs wanneer u meer zorguren wenst dan de verzekering vergoedt, kunt u bij ons eenvoudig extra uren bijkopen. Kiest u voor minder dan 4 uur per dag kraamzorg? Houdt u er dan rekening mee dat wij in dat geval niet garanderen dat u één kraamverzorgende krijgt. Bovendien is het mogelijk dat de kraamzorg ‘s middags zal plaatsvinden. Ons team van gediplomeerde kraamverzorgenden blijft door regelmatige bijscholing goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op kraamzorggebied.

Onze doelstelling

Kwalitatief goede kraamzorg leveren door gemotiveerde medewerkers binnen een informele werksfeer. Uw kraamzorg is onze zorg, waarbij de zorg voor moeder en kind centraal staat. Wij hopen dat u na uw kraamzorg, uitgevoerd door ons bureau, kunt terugkijken op een geslaagde week.

Verzekeringsmaatschappijen

Wij hebben contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Nadat u de bevestiging van uw inschrijving van ons bureau heeft gekregen, is het van belang dat u zich ook meldt bij uw verzekeringsmaatschappij. Voor een aantal verzekeringen kunt u zich online aanmelden. Via onze website kunt u direct doorgelinkt worden naar deze online inschrijvingen. Klik hier als u wilt kijken of we een link hebben naar uw verzekering. Vermeld bij uw verzekering altijd dat u uw kraamzorg heeft geregeld bij Kraamzorg JoNa.

Kraamzorg JoNa is een Plus-instelling geworden

Al zijn de resultaten van het Zilveren Kruis Achmea patiëntenervaringsonderzoek nog niet op hun website verwerkt, willen wij toch al verklappen dat Kraamzorg JoNa met een score van 9,2 een Plus-instelling is geworden. Natuurlijk zijn we trots en hier heel blij mee. Het is voor ons een bevestiging dat we nog steeds realiseren wat we het liefst willen. De beste zorg voor moeder en kind.

Plus-instelling Logo Zilveren Kruis Achmea


Kraamzorg JoNa op de Meerpaaldagen

Kraamzorg JoNa stond in het weekend van 12 Augustus op de Mama BéBè dag in Dronten. Voor meer informatie en een impressie van deze dagen klik op de onderstaande link:

Mama BéBè dag

Meerpaaldagen


Het team

Het team van kraamzorg JoNa