Het team van Kraamzorg JoNa


Kantoor

Hierbij willen wij ons als kantoormedewerkers van Kraamzorg JoNa aan u voorstellen. De directeur van onze organisatie is Johan Deurwaarder. Als u ons kraambureau belt krijgt u Natascha Deurwaarder, onze zorgmanager, of Mirjam van Ree, onze zorgcoördinator, aan de lijn. Zij zorgen ervoor dat alles rondom uw kraamzorg perfect geregeld wordt. Zij dragen zorg voor alle contacten met u als cliënt, de contacten met de medewerksters en de planning rondom de kraamzorg.

Foto Johan

Directie: Johan

Met trots presenteer ik op deze pagina de zorgzame en professionele medewerkers van ons mooie kraambureau. Met elkaar zorgen wij, met veel zorg, voor u en uw pasgeboren baby. Wij hebben als organisatie kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Wij hopen ook u binnenkort een onvergetelijke kraamtijd te mogen geven.


Kwaliteitsmanager

Uiteraard begeleidt onze kwaliteitsmanager de leerlingkraamverzorgenden. Daarnaast kan het voorkomen dat de kraamverzorgenden in praktijk ergens tegen aanlopen wat zij nog niet eerder hebben meegemaakt. In deze gevallen kunnen onze kraamverzorgenden altijd een beroep doen op onze zeer ervaren kwaliteitsmanager. Ook kraamverzorgenden die net bij ons in dienst zijn of net gediplomeerd zijn worden door onze kwaliteitsmanager begeleid, om de kwaliteit die Kraamzorg JoNa waardig is te kunnen garanderen. Verder bewaakt de kwaliteitsmanager de processen binnen de organisatie en is zij mede verantwoordelijk voor HKZ-certificering.


Foto Everien

Kwaliteitsmanager: Everien

Ik ben Everien Vogel. Als praktijkbegeleider en lactatiekundige bij JoNa breng ik met enige regelmaat huisbezoeken bij onze gezinnen. Soms omdat er een leerling mee mag lopen, soms omdat er een voedingsprobleem is en soms omdat het voor kraamverzorgenden, die altijd alleen werken, best goed is om iemand van "de zaak" te zien. Ik probeer het leveren van goede zorg in de praktijk te ondersteunen vanuit de organisatie. Als kwaliteitscoordinator behandel ik klachten, breng ik in kwaliteit van zorg in het werkoverleg en bereid ik de jaarlijkse kwaliteitscontroles voor. Dit klinkt allemaal heel zakelijk, en dat is het ook. JoNa is een professionele onderneming.

Maar de kracht van JoNa zit in iets anders. Wij geloven niet in van boven opgelegde strakke kaders. Wij zetten als medewerkers onszelf in, met alle bijbehorende persoonlijke kwaliteiten. Er is ruimte voor persoonlijk initiatief, uiteraard binnen de grenzen die horen bij ons vak. Dat ik mag meewerken aan het realiseren van die unieke kraamtijd maakt mijn werk elke dag weer een uitdaging.


Foto Mirjam

Zorgcoördinator: Mirjam

Ik ben zorgcoördinator bij kraamzorg JoNa. Naast het coördineren van de kraamzorg, wil ik graag al uw vragen beantwoorden. Naast de dagen op kantoor kunt u mij ook aan de telefoon krijgen als u buiten de kantoor tijden belt. Samen met mijn collega's Gerdien en Hetti verzorgen wij de bereikbare dienst van Kraamzorg JoNa.


Foto Bertina

Zorgcoördinator: Bertina

Grote kans dat als u contact opneemt met kraamzorg JoNa, u mij aan de telefoon krijgt. Mijn naam is Bertina Vrijhof-Nagelhout, getrouwd en woonachtig in Zeewolde. Mijn collega’s weten alles over de geboorte, ik ben geboren voor het regelen en plannen. Op kantoor draait het om het contact met de cliënten en collega’s en daardoor voel ik me er thuis. Spreek ik u gauw?


Medewerksters intake

Bij een persoonlijke zorg, hoort een persoonlijke kennismaking. Zo rond de 7de maand neemt daarom onze medewerkster intake contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens de intake (persoonlijk bij een eerste kind, telefonisch bij een volgend kind) zullen de wensen van u en de overige gezinsleden worden besproken en tevens zal zij u laten weten wat u van ons bureau kunt verwachten.


Foto Ingrid

Intakester: Ingrid

Samen met Hetti doe ik de intakes, na een telefonische afspraak met u te hebben gemaakt, snellen wij met onze JoNa auto, naar u toe om al uw vragen te beantwoorden. Tevens kunnen wij u vertellen wat u van ons kraambureau in uw kraamtijd kunt verwachten.


Foto Hetti

Intakester: Hetti

Naast de intakes, doe ik ook de bereikbare dienst. Als u buiten kantoortijden kraamzorg Jona belt is er een grote kans dat ik de telefoon opneem. Mijn naam is Hetti en heb om de week de bereikbare dienst. We zorgen er voor dat er een kraamverzorgster bij u komt bij een thuisbevalling of als u thuis komt uit het ziekenhuis. Ook s' avonds en in het weekend zijn wij er om eventuele vragen te beantwoorden.


Medewerksters bereikbare dienst

Om buiten kantoortijden ook voor u bereikbaar te kunnen zijn beschikt ons bureau over bereikbare dienst-medewerkers Mirjam, Hetti en Gerdien, die alle informatie tot hun beschikking hebben. Zij kunnen u dan ook uitstekend verder helpen. Zij zijn degenen die buiten kantoortijden de bevallingsassistentie en de zorginzet regelen.


Foto Gerdien

Intakester: Gerdien

Ik ben Gerdien, getrouwd en woon in Lelystad. Hoewel kraamverzorgster een zeer serieus vak is, waar het belangrijk is om goed voor de nieuwe wereldburger en zijn moeder en de overige gezinsleden te zorgen. Vind ik plezier in mijn werk en met mijn collega's ook heel belangrijk. Bij Kraamzorg JoNa is een hele leuke werksfeer, waardoor ik goed gemotiveerd en met plezier kan werken. Dit merken jullie als kraamgezinnen terug.


Kraamverzorgenden

Maak kennis met de mensen, die uw kraamtijd tot een groot feest maken.

Foto Alie

Kraamverzorgster: Alie

Ik ben Alie Leusink en woon in Oldebroek. Ik ben getrouwd met Henk en we hebben samen 4 jongens en 2 meiden. Inmiddels hebben we 12 kleinkinderen! Ik kom zelf uit een gezin van 9 en mijn man uit een gezin met 10 kinderen, dus we hebben een hele grote familie, erg gezellig!! Wat ik nooit heb kunnen denken, maar wel altijd van gedroomd, is dat ik in 2009 de opleiding voor kraamverzorgster heb afgerond. Vanaf dat moment is het meer mijn hobby dan dat het mijn werk is. Elke keer weer is het geweldig om het mee te mogen maken dat er een klein wondertje geboren wordt. Het voelt zo heerlijk om een gezin 8 dagen in de watten te mogen leggen en dan weer afscheid te nemen met het gevoel dat ze het zelf weer kunnen! Ook de bevallingen zijn elke keer weer bijzonder om mee te maken. Daarnaast vind ik het erg leuk om te assisteren bij de verloskundigen in het geboortezorgcentrum in Harderwijk. Ik heb heel veel hobby's, o.a wandelen, fietsen, naaien, breien, haken, maar ook op de kleinkinderen passen en eten koken. Ik hoop dat ik dit beroep tenminste nog tot mijn 65ste te mogen doen. Dus wie weet tot gauw!

Foto Anita

Kraamverzorgster: Anita

Hallo, mijn naam is Anita. Ik ben getrouwd en in het rijke bezit van 2 dochters. De afwisseling van het werken in de kraamzorg vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. Zorgen voor mensen doe ik héél graag en wie weet mag ik dat binnenkort bij u laten zien! Ik verheug me er op!!

Foto Anja

Kraamverzorgster: Anja

Ik ben Anja en werk vanaf het begin bij JoNa en werk daar met heel veel plezier, de kraamzorg heb ik gekozen omdat het een erg mooi en dankbaar beroep is, wat ik met erg veel plezier uitoefen en wat ik nog lang hoop te blijven doen.


Foto Caroline

Kraamverzorgster: Caroline

Hallo, ik ben Caroline en werk sinds de zomer van 2011 voor Kraamzorg JoNa. Na vele jaren ander werk in de gezondheidszorg te hebben gedaan, wilde ik graag terug de kraamzorg in. En dat is gelukt! Tot nu toe heb ik er nog geen moment spijt van gehad. Het is zo speciaal om de geboorte en start van een nieuw mensje mee te mogen maken. En het is heerlijk om na een gezellige kraamweek de deur met een gerust hart achter je dicht te kunnen trekken omdat je weet dat het gezin er klaar voor is om het weer zelf op te pakken. Wie weet komen we elkaar nog tegen in uw kraamweek!


Foto Diana

Kraamverzorgster: Diana

Ik ben Diana.
Ik ben kraamverzorgster sinds januari 2007 bij kraamzorg JoNa. Het kraambureau wat bij mij past is een warm huis. Mijn bedoeling is dan ook om er een gezellige kraamtijd van te maken. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Wie weet tot ziens.


Foto Karen

Kraamverzorgster: Karen

Hallo, Ik ben Karen en heb voor JoNa gekozen, omdat ik de manier van werken tijdens mijn eigen kraamperiode als erg prettig heb ervaren. Ik werk als kraamverzorgster, omdat ik de geboorte van een baby een heel speciale en bijzondere gebeurtenis vind. Om daarbij de kraamperiode te mogen mee maken en te mogen klaarstaan voor het gezin vind ik echt een eer. Ik krijg er altijd een heel goed gevoel bij. Ik hou ook van mijn werk omdat het een spannende en afwisselende baan is met veel verantwoordelijkheid. Mijn werk houdt het spannend, omdat ik tot kort voor ik opgeroepen wordt bij een kraamgezin, vaak nog niet weet waar ik terecht kom en hoe het gezin is. Ik zal mijn best doen om te zorgen dat jullie een hele mooie kraamperiode krijgen en je erg op je gemak zult voelen. Ik weet vanuit ervaring hoe fijn dat is. Wie weet tot gauw! Karen.


Foto Willy

Kraamverzorgster: Willy

Ik ben Willy en werk sinds de zomer van 2010 bij JoNa. Na ongeveer 30 jaar begon het werk me toch weer wat te kriebelen, en ben wat rond gaan kijken en informeren. Ik hoorde van JoNa, klein, gezellig leuke collega's en goede begeleiding. Ik dacht dat is wel wat voor mij. Zo gezegd en gedaan, en daar heb ik helemaal geen spijt van. Ik werk voor JoNa nog maar kort, maar het bevalt me echt super. Als of ik er al jaren werk. Groetjes Willy


Foto Jose

Kraamverzorgster: José

Hallo, Ik ben José en kom uit Nunspeet. Ik werk sinds 2009 bij Kraamzorg Jona. Werken in de kraamzorg vind ik erg leuk, het is een erg dankbaar beroep en het geeft veel voldoening. Geen dag is bij ons hetzelfde. De geboorte van een kindje is het mooiste wat er is en blijft erg bijzonder! Wie weet tot ziens en dan maken we er samen een mooie kraamtijd van!


Foto Marike

Kraamverzorgster: Marike

Mijn naam is Marike Balke en beoefen met veel plezier mijn beroep uit. Kraamverzorgende is en zeer dankbaar beroep en erg afwisselend elk gezin is anders. Ik vind het fijn aan de geboorte van een nieuw leven te staan en voor de pasgeborene en de ouders een feest te bouwen tijdens de kraamtijd.


Foto Lusanne

Kraamverzorgster: Lusanne

Hallo, mijn naam is Lusanne Bos ik ben 22 jaar en kom uit Doornspijk. Ik heb in de zomer van 2014 mijn opleiding afgerond en ben nu aan het werk als kraamverzorgster. In 1 woord super!! Ik werk met heel veel plezier als kraamverzorgster en vind het elke keer weer een feestje om voor een gezin te zorgen en ze lekker te verwennen. Ik werk bij kraamzorg JoNa omdat JoNa voor 1 kraamverzorgster staat in de kraamweek. Ik begin ergens aan en wil ook zien hoe het eindigt en met een gerust hart het gezin achterlaten. Wie weet tot ziens bij Kraamzorg JoNa.


Foto Linda

Kraamverzorgster: Linda

Ik ben Linda ten Cate en werk sinds 2006 bij kraamzorg JoNa. Zelf ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen. Het is heel mooi om bij deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven te mogen zijn. Iedere keer weer te mogen beleven het wonder van een nieuw leven. Het werken in de kraamzorg is een heel dankbaar beroep, wat ik met veel plezier uitoefen. En nog lang hoop te blijven doen. Wie weet tot ziens…


Foto Bea

Kraamverzorgster: Bea

Ik ben Bea Duut. Ik woon in Almere. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Ik ben al geruime tijd kraamverzorgster en ik heb het nog altijd erg naar mijn zin. Dit beroep past echt bij mij. Sinds januari 2007 werk ik bij kraamzorg JoNa. Ook daar heb ik het naar mijn zin. Ik vind het fijn om een gezin van het begin tot het einde te helpen bij de verzorging van de eerste week en ze een fijne week te bezorgen, waarop ze later kunnen terugkijken.


Foto Berdien

Kraamverzorgster: Berdien

Hallo, mijn naam is Berdien en woon in Putten. Ten eerste kan ik jullie vertellen dat mijn beroep fantastisch is! Werken in de kraamzorg is ontzettend leuk om te doen, erg afwisselend, en de dankbaarheid van het gezin geeft je veel voldoening. De geboorte van een nieuw leven is het mooiste wat er is, blijft bijzonder! Mijn uitdaging is om het gezin de zorg te geven die ze nodig hebben, en dat jullie terug kunnen kijken op een fijne kraamtijd.


Foto Jolanda

Kraamverzorgster: Jolanda

Ik ben Jolanda. Ik ben getrouwd met Edwin. Wij hebben samen drie prachtige kinderen. De oudste zoon is 14. De andere twee, een jongen en een meisje, zijn 11 jaar. Wij wonen nu zo’n 20 jaar in Dronten. Dit bevalt ons prima. Ik heb jarenlang met veel plezier in het sociaal cultureel werk gezeten. Ik deed hierin het jeugd en jongerenwerk. Verder ben ik geregeld oppasmoeder geweest en dat was hier altijd een erg gezellige boel. Opleiding doktersassistente gedaan maar kwam erachter dat dit toch niet echt mijn ding was. Mijn hart ligt toch meer bij de kraam. Ik geniet hier écht van en wat is het toch mooi om telkens weer zo’n heerlijk klein wurmpie te mogen verwelkomen. Een Kraamtijd moet gewoon onvergetelijk worden. Aan mij zal het niet liggen!


Foto Hennie

Kraamverzorgster: Hennie

Even voorstellen: ik ben Hennie Hoeven en sinds 2000 kraamverzorgster. Vanaf de oprichting van JoNa ben ik hier werkzaam. Het vak kraamverzorgster heeft mij altijd erg aangesproken. Toen mijn eigen 4 dochters zelfstandig genoeg waren ben ik dan ook de opleiding gaan doen. Ik werk nu alweer vele jaren met veel plezier. Voor mij is niet alleen de zorg voor moeder en kind erg belangrijk, maar ook de zorg voor de overige gezinsleden. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij JoNa is dat je de zorg van begin tot eind kunt doen.


Foto HettyS

Kraamverzorgster: Hetty

Mijn naam is Hetty Stegeman, ik ben al 27 gelukkig getrouwd met Tinus. Wij hebben samen 3 kinderen gekregen. Maikel, Rosalie en Marnix. Kraamzorg is een bijzonder vak. Je helpt mensen op één van de belangrijkste momenten in hun leven, namelijk de eerste week van het leven van hun kind! Het is afwisselend werk, je werkt met je handen maar ook met je hoofd en je hart. Je ondersteund mensen, bevallen en opstaan is geen ziekte, maar het is wel een grote lichamelijke inspanning zowel voor de moeder als voor de baby. In de kraamzorg werk je in principe met gezonde mensen die echter wel tijdelijk hulp en ondersteuning nodig hebben. Het is heel boeiend te zien en te ervaren hoe een gezin aan het eind van de kraamtijd weer verder kan door jouw steun, adviezen, deskundigheid en praktische hulp. De Partner en evt. andere kinderen in het gezin horen er natuurlijk ook bij en probeer je dan ook zoveel mogelijk erbij te betrekken. Het werk is nooit saai want na 8 dagen vertrek je weer naar een ander gezin, veel soorten gezinnen, ieder gezin is uniek. Kraamzorg is bijna altijd vrolijk, gezinnen zijn blij en gelukkig. De bevallingen zijn bijzonder mooi en prachtig om mee te maken, iedere keer ben je weer aanwezig op zo’n intiem bijzonder moment, het verwelkomen van een nieuw mensje op de wereld. Je hebt in gezinnen regelmatig contact met huisartsen en verloskundigen, je signaleert en observeert, je zorgt dat de verloskundige op de hoogte is van de conditie van moeder en kind en zorgt voor een goede overdracht. Je werkt zelfstandig, maar toch werk je in een team, er staat een hele organisatie achter je waar je op terug kunt vallen. Ik hoop nog vele jaren bij JoNa kraamzorg te werken en misschien tot ziens!


Foto Gerja

Kraamverzorgster: Gerja

Hallo, ik ben Gerja Horstra, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb altijd al de wens gehad om kraamverzorgende te worden en nu mijn eigen kinderen meer zelfstandig zijn kreeg ik de kans om de opleiding te gaan volgen, ik doe het met veel plezier. Ik vind het heel bijzonder om bij de geboorte van een baby te zijn en de eerste week de ouders bij te staan en er een fijne week van te maken, waar ze met plezier en een warm gevoel op terug kunnen kijken. Ik ben blij dat ik dit bij JoNa kan doen, omdat je dan 8 dagen bij het gezin kunt blijven en het gewoon leuk werken is bij JoNa.


Foto Christine

Kraamverzorgster: Christine

Ik ben Christine getrouwd en moeder van twee kinderen. Na twaalf jaar gestopt te zijn voor de opvoeding van mijn eigen kinderen, kan ik mijn geen beter werk voorstellen dan in de kraam. Elke bevalling is weer heel bijzonder en mooi om mee te mogen maken. En dan de zorg van acht dagen voor het gezin tot een fijne kraamtijd te maken. Het is een dankbaar beroep. Kraamzorg JoNa is een klein kraamcentrum met niet teveel werknemers, daarom kennen we elkaar persoonlijk en kunnen we met elkaar ervaringen uitwisselen. Door bijscholing wordt onze kennis altijd up to date gehouden, en daar buiten worden er ook leuke uitstapjes georganiseerd. Dus kortom een fijn team om mee samen te werken. Ik hoop nog lang bij JoNa te mogen werken en misschien wel tot ziens.


Foto Margo

Kraamverzorgster: Margo

Hallo, ik ben Margo en ik werk sinds maart 2009 bij JoNa. Tijdens mijn opleiding tot A-verpleegkundige heb ik gewerkt op de kraamafdeling en de verloskamers. Dit vond ik heel leuk en nu heb ik het geluk om bij JoNa soortgelijk werk te kunnen doen. Ik heb leuke collega’s en het werk is afwisselend. Groetjes en wie weet tot ziens.


Foto Regina

Kraamverzorgster: Regina

Hallo, ik ben Regina en sinds 2008 werkzaam bij JoNa. Bij de geboorte van mijn eigen kinderen heb ik gemerkt hoe fijn het is als tijdens die eerste dagen alle zorg je uit handen word genomen en je alleen maar hoeft te genieten van je kindje. Dat probeer ik ook tijdens mijn werk in de gezinnen voor elkaar te krijgen; alles in en rond het huishouden zo te laten draaien zonder dat de ouders er naar hoeven om te kijken en ze een onvergetelijke en feestelijk kraamperiode te geven. Ik weet nog precies hoe onze kraamverzorgsters heetten. Hopelijk kunt u zich over 25 jaar ook nog herinneren wie ik was... ;-)


Foto Hennie

Kraamverzorgster: Hennie

Hallo ik ben Hennie en moeder van 5 kinderen. Ja en waarom wordt je kraamverzorgster, nou gewoon het zit in je bloed en in je genen. Het is zo‘n mooi en prachtig beroep. Het is geweldig en een voorrecht om elke keer weer aan het begin van nieuw leven te mogen staan. Het voelt fantastisch in deze bijzondere en unieke week het gezin te begeleiden. En er een gezellige week van te maken. Gezellig dat is het ook bij ons kraamzorg JoNa. Het is nog een kraambureau waar we elkaar kennen. Waar je 1 gezin per kraam krijgt en waar we veel samen ondernemen. Dus gewoon een gemoedelijk kraambureau ons kent ons. Die gezelligheid proberen we uit te stralen in onze gezinnen. Dus wie weet ontmoet u mij gauw of één van mijn leuke collega‘s.


Foto Wienanda

Kraamverzorgster: Wienanda

Hallo, ik ben Wienanda Mazier- Haklander geboren in 1978 en sinds 1998 werkzaam als kraamverzorgende. Sinds de start van Kraamzorg JoNa ben ik bij het bureau in dienst, een leuke, gezellige groep met echte “JoNa meiden!” Ik heb voor de kraamzorg gekozen, omdat het een zelfstandige en afwisselende baan is, elk gezin is anders en het is elke keer weer een uitdaging om aan de wensen van het gezin te voldoen. Als kraamverzorgende vind ik het bijzonder zo dichtbij de geboorte van een nieuw leven te mogen staan en het gezin de eerste dagen te helpen bij de verzorging.


Foto Eleonora

Kraamverzorgster: Eleonora

Hallo, ik ben Eleonora en woon in Dronten. Ik ben sinds 2003 kraamverzorgster en doe dit werk met veel plezier en passie. Het beroep kraamzorg geeft mij enorm veel voldoening. Een gezin een goede start geven is mijn belangrijkste doel in de kraamzorg. Daarom hoop ik dat ik u binnenkort mag ontmoeten om u een geweldige kraamtijd te geven. De geboorte van een baby is immers een bijzondere gebeurtenis, wat maar enkele malen in een mensenleven voorkomt. Wie weet tot snel!


Foto Rosalie

Kraamverzorgster: Rosalie

Hallo mijn naam is Rosalie. Getrouwd en moeder van drie kinderen. Na twaalf jaar uit het vak te zijn geweest ben ik sinds juni 2013 weer werkzaam als kraamverzorgster. Elke keer als de telefoon gaat en ik een gezin toegewezen krijg dan krijg ik kriebels! Het blijft namelijk bijzonder om een gezin bij te staan in de eerste week na de geboorte van hun kindje. Om te zien hoe het gezin groeit in hun nieuwe samenstelling. Het is fijn om te zien/horen dat ik echt wat voor het gezin beteken en dat ik aan het einde van de kraamtijd niet meer nodig ben omdat het gezin de zorg voor de nieuwe situatie over kan nemen. Kortom: kraamverzorgster zijn geeft mij veel voldoening! Wie weet kom ik binnenkort bij u thuis om u en uw gezin een mooie kraamtijd te bezorgen.


Foto Lia

Kraamverzorgster: Lia

Hallo, ik ben Lia en woon met mijn gezin in Dronten. Na een aantal jaren een ander beroep uitgeoefend te hebben werk ik sinds november 2008 bij kraamzorg JoNa. En met veel plezier. Het beroep kraamverzorgende past goed bij mij. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om er voor te zorgen dat het gezin terug kan kijken op een gezellige en fijne kraamweek. Kraamzorg JoNa vind ik een prettig niet al te groot kraambureau om voor te werken. De lijnen zijn kort en er is regelmatig contact met collega‘s. Dus wie weet tot ziens, Lia Sipkens


Foto Marjon

Kraamverzorgster: Marjon

Hallo, ik ben Marjon Uljee en woon samen met mijn mooie gezin in Harderwijk. Na een aantal jaren thuis te zijn geweest voor mijn eigen kinderen, werk is sinds 2000 als kraamverzorgende. En vanaf 2012 met héél véél plezier voor Kraamzorg JoNa. Ieder gezin is UNIEK en het mooie van mijn werk is: Dat ik elke keer weer bij het meest intieme- en speciale moment in jullie leven mag zijn. Jullie hierbij mag begeleiden en na 8-10 dagen weer “vol vertrouwen” los mag laten! Dit geeft mij veel voldoening en energie! Ik hoop mijn werk nog vele jaren met véél plezier te mogen doen! En wie weet... tot gauw!


Foto Karen

Kraamverzorgster: Karen

Hallo, ik ben Karen Voorthuizen. Na enkele jaren van “thuis zijn voor de kinderen” was het weer tijd om mijn beroep van kraamverzorgende op te pakken. Sinds 2008 mag ik het team van JoNa versterken, wat ontzettend leuk is! Het is mijn streven om U een onvergetelijke kraamweek te bezorgen, professioneel en toch gezellig. Wie weet…tot ziens.


Foto Jolien

Kraamverzorgster: Jolien

Hallo, Ik ben Jolien Wevers. Van jongs af aan is het mijn wens om kraamverzorgster te worden. Het geeft mij een goed gevoel om het gezin een fijne en een gezellige kraamweek te geven waarin ze kunnen genieten. Ik heb voor JoNa gekozen omdat ik het zowel voor moeder en kind als de andere gezinsleden erg belangrijk vind dat ze in deze tijd één kraamverzorgster krijgen. Wie weet tot binnenkort!!


Foto Fieke

Kraamverzorgster: Fieke

Mijn naam is Fieke Wiersema en ik woon in Harderwijk. Ik heb inmiddels al enige tijd ervaring in de kraam. Ik werk dan ook met veel plezier als kraamverzorgster en vind het heel leuk om in ieder gezin te helpen de kraamtijd tot een feest te maken. Het is heel speciaal om bij zo‘n belangrijk moment als een geboorte aanwezig te mogen zijn, en vervolgens de hele week de ouders en eventuele andere gezinsleden te helpen om deze tijd zo fijn mogelijk door te komen. Omdat ieder gezin anders is, is dit voor mij een heel afwisselend beroep waar ik veel voldoening uit haal.